Stearinlys som ikke smelter i solen: Bivokslys' hemmelighed

Sommeren byder på skønne solrige dage, hvor solens stråler kan få alt til at smelte – is, chokolade og... ja, stearinlys. Men forestil dig et lys, som ikke smelter, selv når solen skinner kraftigt. Lyder det for godt til at være sandt? Faktisk ikke. Løsningen hedder bivokslys.

Hvad er bivokslys?

Bivokslys er lavet af 100% naturlig bivoks. I modsætning til almindelige paraffinbaserede stearinlys er bivokslys kendt for deres højere smeltepunkt. Dette betyder, at de kan modstå højere temperaturer uden at smelte lige så let. Ideelt til de dage, hvor solen beslutter sig for at vise sig fra sin kraftigste side!

Smeltepunkter: Hvorfor er det vigtigt?

Smeltepunktet for et stof angiver den temperatur, hvor det går fra fast til flydende form. Almindelige stearinlys har typisk et smeltepunkt på omkring 56-57°C. Bivokslys derimod har et smeltepunkt tættere på 62-64°C. Selvom forskellen kan lyde lille, gør det en betydelig forskel, især når de placeres i direkte sollys.

Fordele ved bivokslys

Udover at have et højere smeltepunkt har bivokslys andre fordele:

  1. Naturlighed: Bivokslys er økologiske og fri for skadelige kemikalier.
  2. Længere brændetid: De brænder ofte længere end almindelige stearinlys.
  3. Aromatisk: Udsender en mild, sødlig honningduft.

Andre alternativer: LED-lys

Hvis du søger et endnu mere holdbart alternativ, der slet ikke smelter, kan LED-lys være svaret. LED-lys er elektriske og har ingen risiko for at smelte, (næsten) uanset hvor varmt det bliver. De er også perfekte til steder, hvor åben ild ikke er tilladt eller sikker.

Opdag magien ved bivokslys

Hvis du er blevet nysgerrig efter at prøve bivokslys, har vi en hel kollektion klar til dig. Besøg vores samling af bivokslys på https://persillo.dk/collections/bivokslys og find det perfekte lys til din sommer.

Afsluttende tanker

Sommeren behøver ikke at betyde smeltede stearinlys. Med bivokslys (eller LED-lys som alternativ) kan du nyde den varme årstid uden bekymringer. Vælg det rette lys, og lad sommeren komme an!

Tilbage til blog